Rendelő

Kiskunfélegyháza, Horváth Z. u. 17 fsz.1

Hívjon minket

Írjon nekünk

info@drkincses.hu

Fogpótlás öt nap alatt?

Ez nem álom többé!

Biztonságos megoldás azok számára, akik gyorsan szeretnék pótoltatni hiányzó fogukat.

Ideális választás egyetlen fog hiánya, vagy akár teljes fogatlanság esetén is.

Stabil és gyors megoldás öt nap alatt –
akár kevés csont esetén is!

Gyors, kényelmes és hosszú távú megoldás – 27 év tapasztalattal

+36 30 958 8540


  Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.

  Fogbeültetés azonnal, új műfogsor öt nap alatt

  N

  Fogbeültetés régóta fennálló foghiány esetén is

  N

  Egyetlen napot sem kell fogsor nélkül töltenie

  N

  Az arcformához tökéletesen illeszkedő fogforma

  N

  Kényelmes beszéd és evés

  Az első konzultáció 10 000 Ft, melyet a fogpótló beavatkozás elkezdése esetén jóváírunk a teljes kezelés árából!

  Üdvözlöm!

  Dr. Kincses Zoltán vagyok. 27 éve dolgozom fogorvosként Kiskunfélegyházán. Orvos családban születtem és nőttem fel, így gyerekkorom óta láttam és tapasztaltam mit jelent betegekkel foglalkozni és gyógyítani.

  1998 óta foglalkozom fogászati implantátumok behelyezésével, csontpótlásokkal, illetőleg fogimplantátumokon elhorgonyzott fogpótlások készítésével. Mára ez kiemelt és kedvenc szakterületemmé vált, rengeteg esettel a hátam mögött. Várom Önt is rendelőmben!

  Pácienseim véleménye

  A fogimplantátum előtt nehéz volt az evés, de a műtét után az implantátumoknak köszönhetően az evés és a komfortérzetem nagymértékben javult. A beültetés sikeres volt.

  Az életminőségem nagymértékben javult. Köszönöm!

  J. Illés

  Mióta a fogimplantátumok tartják a rögzítést, újra tökéletesen tudok enni, nagy falatokat is ugyanúgy, ahogy az eredeti fogaimmal. A különbség csak annyi, hogy most nem elég kiöblíteni a számat evés után, hanem ki kell venni a műfogsort és úgy öblíteni és mosni. Tökéletesen elégedett vagyok a megoldással és a fogorvosommal, dr. Kincsessel is.

  T. Sándor

  A műtét semmiféle gondot nem okozott, panaszmentes voltam, míg elkészült a protézis és tudtam használni.

  Az új műfogsor használata azóta sem okoz problémát, jól kapcsolódik, könnyen tudom kezelni.

  Cs. Lajosné

  Fogpótlás gyorsan – azonnali megoldás a problémára

  Kinek ajánlott?

  A fix fogsor készítése elsősorban azoknak ajánlott, akik találkoztak már az alább felsorolt okok legalább egyikével:

  • Nem tudnak hónapokig fogorvosi kezelésre járni
  • Teljes vagy majdnem teljes fogatlanság
  • Régóta fennálló foghiány
  • Kevés vagy korlátozott mennyiségű csont
  • Félelem a csontpótlástól

  Miben más ez a technika? Kompromisszumok nélküli megoldás!

  Több fajta fogpótló alternatívát kínálunk pácienseink számára, a személyes igényekhez és anyagi helyzethez igazodva.

  Rendelőnkben elérhető rögzített fogpótlások teljes, vagy nagyfokú fogatlanság esetén

  Fogpótlási lehetőségek rendelőnkben

   

  Dent2Go miniimplantátumos műfogsor

  Dent2Go stéges fogsor

  Dent2Go implantátumos fogpótlás

  azonnal használató ideiglenes megoldás, 3 hónap múlva miniimplantátumokon rögzített végleges kivehető protézis 1 héten belül ideiglenes műfogsor, majd 4 hónap múlva elkészül az implantátumokon rögzített végleges kivehető protézis 1 héten belül ideiglenes műfogsor, majd 4-6 hónap múlva elkészül az implantátumokon rögzített végleges fix híd
  legkedvezőbb árú kedvező árú prémium
  régóta fennálló, vagy hirtelen előállt teljes fogatlanság esetén régóta fennálló, vagy hirtelen előállt teljes fogatlanság esetén régóta fennálló, vagy hirtelen előállt teljes fogatlanság esetén

  Fogpótlási lehetőségek közül a fogimplantátum a legjobb választás, Dr. Kincses Zoltán sikerességi rátája 99%.

  A fix, gyorsan elkészülő fogsornak köszönhetően ezekkel az előnyökkel biztos találkozik majd

  Visszanyert önbizalom
  A rögzített fogsor garancia arra, hogy visszakapja az elvesztett önbizalmát! Nincs kényelmetlen helyzet a családi ebédeken, nem kell állandóan attól rettegnie, hogy kicsúszik a protézis evés vagy beszéd közben.

  Azonnali megoldás
  Ezzel a technikával egy hét alatt új rögzített fogpótlása lehet. Jelentősen lerövidül a várakozási idő. A fogászati beavatkozás egyszerű és gyors, helyi érzéstelenítés mellett is megoldható.

  100% biztonság
  Ez a fogbeültetési eljárás bár gyors megoldást nyújt, mégis klinikailag alátámasztott.
  Számos tudományos közleményben olvashat a megbízhatóságáról és a hosszú távú sikerességéről, évtizedekben mérhetően.

  Letört, mozog, vagy hiányzik a foga? Részletes összefoglaló a fogpótlási megoldásokról!

  Segítünk Önnek, hogy milyen fogpótlási lehetőségei vannak 1 fog, vagy teljes fogsor pótlására

  • ha nem akar hónapokat foghiánnyal mosolyogni
  • ha nem akar hónapokat várni amíg újra tud enni 
  • ha szeretné átlátni a különböző fogpótlások előnyeit, hátrányait és árát

   Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.

   Fix fogsor egy hét alatt – Rögzített fogsor árak

   A több mint 25 éves praxistapasztalatomra támaszkodva magabiztosan állítom, hogy nincs két egyforma eset, de azt elmondhatom, hogy az implantátumra rögzített fogpótlás rendkívül tartós és biztos megoldás.

   A személyes találkozó után egy kezelési tervet készítek Önnek, amiben tételesen szerepelnek majd a fix fogsor készítésével járó tételek.

   A fogimplantátumos fogpótlás menete

   Szeretnénk ha tudná, pontosan mire számítson a kezelés alkalmával, ezért pontokba szedtük a fontosabb lépéseket, hogy teljes mértékben átlássa azt.

   Vizsgálat

    
   Bővebben
   Az előzetes vizsgálatok alkalmával a kezelőorvos megvizsgálja a beteget annak eldöntésére, hogy elvégezhető-e az implantátum beültetése. Ez egyrészről fogorvosi szájvizsgálatot jelent. Megállapítjuk,hogy mely fogakat kell pótolni,milyen az állcsont formája,alkalmas-e az implantátum befogadására. Ha nem, milyen egyéb kiegészítő beavatkozásra lesz szükség az implantátumos fogpótlás elkészítéséhez. Panoráma röntgenfelvételt illetve fogászati CT-felvételt készítünk a pontosabb tervezés céljából. Szükség esetén általános orvosi vizsgálatokat kérünk(labor stb.).
   Felmérjük a beteg általános állapotát és megbeszéljük a beteggel a felmerülő kérdéseket.

   Implatációs fogpótlás tervezése

    
   Bővebben

   Ezután történik az implantációs fogpótlás megtervezése a beteg igényeinek figyelembevételével illetőleg a kezeléssel kapcsolatban felmerülő egyéb kérdések megválaszolása.

   • Milyen típusú fogpótlást szeretne?
   • Hány darab implantumra lenne ehhez szükség?
   • Milyen hosszú a gyógyulási időszak?
   • Mikor lesz kész a végleges fogmű?
   • Milyen költségekkel jár a kezelés?

   Implantátum beültetése

    
   Bővebben
   Szakszerű behelyezés és kifogástalan szájhigiénia esetén gyakorlatilag közel 100% a sikeresség valószínűsége.
   Maga az implantációs műtét, érzéstelenítésben történik, teljesen fájdalommentes, posztoperációs fájdalom legtöbbször nincs, vagy csak minimális,fájdalomcsillapító gyógyszerekkel  nagyon jól kezelhető. A műtéti technika korszerű, megfelelő elméleti tudás és felszerelés birtokában bármely fogászati rendelőben rutinszerűen végezhető.

   Rendelőnkben az implantációs műtéteket teljesen steril körülmények között végezzük, a fertőzés veszélyének minimalizálása érdekében. A műtét után antibiotikus kezelést alkalmazunk ugyanezen okból.

   A nyálkahártyát az implantátumok felett néhány öltéssel feszülésmentesen zárjuk. A varratok 7-10 nap múlva kerülnek eltávolításra.

   A csontosodási folyamatot rendszeresen ellenőrizzük.

   Implantátum gyógyulása

    
   Bővebben

   Az implantátumok csontos gyógyulása kb. 3 hónapot vesz igénybe. Ezen idő alatt az implantátumok felszínén lévő mikropórusokba közvetlenül belenőnek a csontsejtek. Ez a csontos összenövés (ún.osszeointegráció) hozza létre implantátumok stabil rögzülését, aminek révén képesek az implantátumok a rájuk ható rágónyomás tartós, károsodásmentes elviselésére.

   Ezután következik az implantátumos fogpótlás elkészítése. Először az íny védelme alatt gyógyuló implantátumokat szabadítjuk fel, majd az implantátumokba beillesztjük azokat a nyak-fejrészeket, amelyek a fogpótlás megtámasztására vagy elhorgonyzására szolgálnak. Ezután a fogorvos a fogtechnikai laboratórium segítségével többnyire a hagyományos módszerekkel rövid időn belül elkészíti a kívánt fogpótlást.

   Röntgen kontroll

    
   Bővebben

   A gyógyulási időszak végén elvégzett röntgen kontroll felvételen jól megítélhető az eredmény, ahogyan a csontsejtek az implantátum mikropórusaiba belenőttek. Ez a szoros kapcsolat biztosítja az implantátum fogművel való tartós, károsodásmentes terhelhetőségét.

   A végleges fogpótlás elkészítése

    
   Bővebben

   Ezután következhet a végleges fogpótlás elkészítése, melynek első lépéseként felszabadítjuk az implantátumokat, amelyek eddig részben vagy teljesen az íny alatt gyógyultak. Az implantátum belsejében rögzítésre kerülnek azok az elemek, nyak-fej részek, amelyeken majd a végleges fogpótlás megtámasztására vagy elhorgonyázására szolgálnak. A továbbiakban a fogtechnika laboratórium segítségével a hagyományos fogpótlásokhoz hasonló módon és idő alatt elkészíti a végleges fogművet.

   Évenkénti fogorvosi ellenőrzés

    
   Bővebben
   Az implantátumos fogpótlás szájba helyezésével nem ér véget a páciens és kezelőorvosa közötti kapcsolat. Az implantációs fogpótlás hosszútávú sikerességének egyik legfontosabb feltétele ugyanis a szájüreg,a fogpótlás tisztántartása és a rendszeres fogorvosi ellenőrzés. Az implantátumos fogpótlás behelyezését követően a betegnek általában évente egyszer kontroll vizsgálaton kell megjelennie. A fogorvos ilyenkor ellenőrzi az implantátum körüli csont- és hámtapadás, valamint a fogpótlás állapotát, és amennyiben szükséges, elvégzi a megfelelő korrekciókat (pl. a lerakódott fogkő eltávolítását) is. Fontos, hogy ha időközben bármilyen elváltozást észlel, minél hamarabb jelentkezzék ellenőrző vizsgálatra kezelőorvosánál!

   Az első konzultáció 10 000 Ft, melyet a fogpótló beavatkozás elkezdése esetén jóváírunk a teljes kezelés árából!

   Éve a szakmában

   Éve Kiskunfélegyházán

   Elégedett ügyfél

   Van még kérdése? Várom Önt egy konzultációra, ahol átbeszéljük az Ön fogpótlási lehetőségeit is!


    Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.

    Rendelő

    Kiskunfélegyháza, Horváth Z. u. 17 fsz.1

    Hívjon minket

    Írjon nekünk

    info@drkincses.hu